Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hoisin kaste
Rikkalik, magus ja soolane Hoisin kaste sobib kõikide aasiapäraste roogade juurde. Seda võib julgelt suuremas koguses ette valmistada ja seejärel külmkapis hilisemaks kasutamiseks säilitada.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
15
minutes
minutes
Aeg kokku:
20
minutes
minutes
Portsionit:
8
supilusikatäit
Kalorid:
62
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
60
ml
sojakastet
▢
3
spl
melassi
▢
2
tl
seesamiõli
▢
1
spl
riisiäädikat
▢
2
spl
maapähklivõid
▢
2
hakitud küüslauguküünt
▢
2
tl
sriracha kastet
▢
¼
tl
musta pipart
▢
1
spl
vett
▢
1
tl
maisitärklist
Valmistamine
Segage pannil keskmisel kuumusel kokku sojakaste, melass, seesamiõli, riisiäädikas, maapähklivõi, küüslauk, sriracha kaste ja pipar.
Segage väikeses kausis kokku vesi ja maisitärklis ning lisage see segades kastmele.
Kuumutage kastet, kuni see hakkab paksenema. Eemaldage tulelt ning laske jahtuda.
Toitumisalane teave
Kalorid:
62
kcal
Süsivesikud:
7
g
Valgud:
2
g
Rasvad:
3
g
Küllastunud rasvhapped:
1
g
Sool:
457
mg
Potassium:
153
mg
Kiudained:
0.3
g
Sugar:
6
g
A-Vitamiin:
2
IU
C-Vitamiin:
1
mg
Kaltsium:
21
mg
Raud:
1
mg
Magneesium:
28
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!