Go Back
+ servings

Hoisin kaste

Rikkalik, magus ja soolane Hoisin kaste sobib kõikide aasiapäraste roogade juurde. Seda võib julgelt suuremas koguses ette valmistada ja seejärel külmkapis hilisemaks kasutamiseks säilitada.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 8 supilusikatäit
Kalorid: 62kcal

Koostisosad 

  • 60 ml sojakastet
  • 3 spl melassi
  • 2 tl seesamiõli
  • 1 spl riisiäädikat
  • 2 spl maapähklivõid
  • 2 hakitud küüslauguküünt
  • 2 tl sriracha kastet
  • ¼ tl musta pipart
  • 1 spl vett
  • 1 tl maisitärklist

Valmistamine

  1. Segage pannil keskmisel kuumusel kokku sojakaste, melass, seesamiõli, riisiäädikas, maapähklivõi, küüslauk, sriracha kaste ja pipar.
  2. Segage väikeses kausis kokku vesi ja maisitärklis ning lisage see segades kastmele.
  3. Kuumutage kastet, kuni see hakkab paksenema. Eemaldage tulelt ning laske jahtuda.

Toitumisalane teave

Kalorid: 62kcalSüsivesikud: 7gValgud: 2gRasvad: 3gKüllastunud rasvhapped: 1gSool: 457mgPotassium: 153mgKiudained: 0.3gSugar: 6gA-Vitamiin: 2IUC-Vitamiin: 1mgKaltsium: 21mgRaud: 1mgMagneesium: 28mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!