Go Back
+ servings

Hernepüreesupp

Mõnus ja värske hernepüreesupp sobib ideaalselt eelroaks või kergeks eineks ning valmib ligi poole tunniga.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 25 minutes
Aeg kokku: 35 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 297kcal

Koostisosad 

  • 2 viilutatud sibulat
  • 2 spl võid
  • 1,25 l kanapuljongit
  • 1 tükeldatud kartul
  • 600 g herneid
  • 90 g lehtsalatit
  • 120 ml toidukoort
  • krutoone serveerimiseks valikuline

Valmistamine

  1. Praadige sibulat koos võiga, kuni see on pehme. Lisage kanapuljong ja kartul ning laske segul keema tõusta. Keetke 20 minutit või kuni kartul on pehme.
  2. Lisage juurde herned ja lehtsalat ning keetke 2 minutit.
  3. Lisage juurde toidukoor ja püreestage supp ühtlaseks. Maitsestage soola ja piparaga.

Toitumisalane teave

Kalorid: 297kcalSüsivesikud: 39gValgud: 13gRasvad: 11gKüllastunud rasvhapped: 6gKolesterool: 32mgSool: 1230mgPotassium: 800mgKiudained: 11gSugar: 14gA-Vitamiin: 1552IUC-Vitamiin: 75mgKaltsium: 108mgRaud: 3mgMagneesium: 75mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!