Go Back
+ servings

Gazpacho

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 5 minutes
Aeg kokku: 15 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 178kcal

Koostisosad 

  • 7 keskmise suurusega tomatit
  • 1 roheline või punane paprika (eelistatult pikka tüüpi)
  • 1 kurk
  • ½ väikest sibulat
  • 1 küüslauguküüs
  • 60 ml ekstra-neitsioliiviõli
  • 1 spl punase või valge veini äädikat
  • 1 näputäis soola

Valmistamine

  1. Peske ja kuivatage kõik köögiviljad. NB! Kui soovite tomateid koorida, võite seda teha, kuid see pole ilmtingimata vajalik.
  2. Lõigake tomatid 4-ks ja valage blenderisse.
  3. Eemaldage paprika südamik ja seemned, tükeldage ning lisage samuti blenderisse.
  4. Lisage ka kooritud ja tükeldatud sibul, küüslauk ja kurk.
  5. Blenderdage köögivilju suurel kiirusel, kuni need on täielikult püreestatud.
  6. Vähendage blenderi kiirust madalale ning lisage sool, äädikas ja oliiviõli.
  7. Maitske ja valadusel lisage veel soola või äädikat. NB! Kui tekstuur on teie jaoks liiga paks, lisage veidi külma vett.
  8. Tõstke supp serveerimiseni külmkappi (soovituslik serveerida väga külmalt). Nautige koos omale meelepäraste lisanditega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 178kcalSüsivesikud: 12gValgud: 3gRasvad: 14gKüllastunud rasvhapped: 2gSool: 86mgKiudained: 4gSugar: 8g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!