Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Dim Sum
Kodus valmistatud hiinapärane Dim Sum on nüüd imelihtne ka ise valmistada ja kolme erineva täidisega: kreveti-, seene- ja sealihatäidisega.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Portsionit:
20
pelmeeni
Kalorid:
183
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
Tainas
▢
250
g
nisujahu
▢
170
ml
kuuma vett
▢
80
ml
külma vett
Krevetitäidis
▢
180
g
hakitud krevette
▢
soola ja pipart maitsestamiseks
▢
½
tl
suhkrut
▢
2
tl
maisijahu
▢
1
hakitud porgand
Seenetäidis
▢
200
g
seahakkliha
▢
200
g
hakitud krevette
▢
2
shitake seent
▢
50
g
värskeid bambuse võrseid
▢
soola ja pipart maitsestamisesk
▢
1
spl
maisijahu
▢
1
suur muna
▢
1
tl
seesamiõli
Sealihatäidis
▢
600
g
seahakkliha
▢
1
tl
purustatud küüslauku
▢
1
tl
sojakastet
▢
½
tl
soola
▢
2
tl
seesamiõli
▢
1
tl
maisijahu
Valmistamine
Tainas
Asetage jahu kuivale pinnale ning lisage vaikselt juurde vesi ning sõtkuge sellest ühtlane tainas.
Täidised
Segage kokku eraldi täidised igas kausis, segades täidise koostisosad kokku. Hoidke külmikus 2 tundi.
Dim Sum
Rullige tainas pikaks silindriks ning jaotage see 20 võrdseks osaks.
Vajutage 1 taina osa laiaks kettaks. Lisage 1 tl täidist ning sulgege tainas selle ümber. Voltige oma enda soovi järgi. Korrake seda iga taina osaga.
Paigutage pelmeenid rasvainega määritud aurutisse ning küpsetage 6 minutit kõrgel kuumusel. Serveerige sojakastme ja balsamiäädikaga.
Toitumisalane teave
Kalorid:
183
kcal
Süsivesikud:
11
g
Valgud:
12
g
Rasvad:
10
g
Küllastunud rasvhapped:
3
g
Kolesterool:
69
mg
Sool:
129
mg
Potassium:
202
mg
Kiudained:
1
g
Sugar:
0.4
g
A-Vitamiin:
526
IU
C-Vitamiin:
1
mg
Kaltsium:
24
mg
Raud:
1
mg
Magneesium:
19
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!