Eelsoojendage ahi 190 kraadini. Maitsestage kanaliha üle soola ja pipraga.
Praadige ahjukindlal pannil peekon u 10 minutit, kuni ühtlaselt pruun. Eemaldage pannilt peekon, jättes rasv pannile.
Praadige kõrgel kuumusel kanakintsusid 2-4 mõlemalt poolt. Eemaldage kana pannilt.
Lõigake seened neljaks. Praadige pannil seened, sibul ja šalottsibul koos näputäie soolaga u 12 minutit, kuni sibul on karamelliseerunud.
Lisage juurde jahu ja või ning segage läbi. Kuumutage 1 minut
Valage pannile juurde punane vein ning laske segul keema minna. Segage juurde peekon ja tüümian. Keetke 3-5 minutit.
Valage juurde kanapuljong ning lisage pannile kanakintsud. Laske segul keema minna.
Asetage pann ahju ning küpsetage 30 minutit. Tõstke vedelikku lusikaga üle kanaliha ning küpsetage veel, kuni kana on küpsenud, umbes 30 minutit veel.
Eemaldage pannilt kana ning kuumutage kastet veel 5 minutit pliidil, kuni kaste pakseneb. Maitsestage soovi järgi ning serveerige, valades kastme üle kana.