Go Back
+ servings

Ceviche

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Aeg kokku: 10 minutes
Portsionit: 5
Kalorid: 188kcal

Koostisosad 

  • 400 g meelepärast kalafileed (nt merisiig, meriahven, lõhe, tuunikala)
  • ¼ punast sibulat
  • 2 tl hakitud värsket jalapeñot
  • 8 kirsstomatit
  • ¼ tl musta pipart
  • 85 ml värsket laimimahla (või sidrunimahla)
  • ½ tl soola
  • 1 avokaado
  • 4 g koriandrit (võib asendada murulauguga)
  • 2 spl ekstra neitsioliiviõli

Valmistamine

  1. Tükeldage kala 1-1.5 cm kuubikuteks.
  2. Asetage kaussi koos hakitud sibula, jalapeño, tomati, pipra ja laimimahlaga. Segage ettevaatlikult läbi ning asetage seejärel 5 minutiks kõrvale seisma.
  3. Lisage sool, koriander ja oliiviõli ning segage õrnalt läbi.
  4. Kõige viimasena lisage peale tükeldatud avokaado ning serveerige kohe. NB! Ceviche on hea umbes 20 minutit. Ärge jätke toiduohutuse huvides üleöö seisma!

Toitumisalane teave

Kalorid: 188kcalSüsivesikud: 6gValgud: 15gRasvad: 12gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 64mgSool: 295mgKiudained: 2gSugar: 2g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!