400gmeelepärast kalafileed (nt merisiig, meriahven, lõhe, tuunikala)
¼punast sibulat
2tlhakitud värsket jalapeñot
8kirsstomatit
¼tlmusta pipart
85mlvärsket laimimahla (või sidrunimahla)
½tlsoola
1avokaado
4gkoriandrit (võib asendada murulauguga)
2splekstra neitsioliiviõli
Valmistamine
Tükeldage kala 1-1.5 cm kuubikuteks.
Asetage kaussi koos hakitud sibula, jalapeño, tomati, pipra ja laimimahlaga. Segage ettevaatlikult läbi ning asetage seejärel 5 minutiks kõrvale seisma.
Lisage sool, koriander ja oliiviõli ning segage õrnalt läbi.
Kõige viimasena lisage peale tükeldatud avokaado ning serveerige kohe. NB! Ceviche on hea umbes 20 minutit. Ärge jätke toiduohutuse huvides üleöö seisma!