Viilutage sibul, fenkol ja porru õhukesteks viiludeks. Tükeldage tomatid ja kartulid kuubikuteks.
Kuumutage sügavas pannis õli. Lisage sibul, fenkol ja porru. Praadige mõni minut, kuni sibul on klaasjas.
Lisage juurde apteegitilli seemned, safran, tomat ja apelsini koor. Segage ning kuumutage mõni minut.
Lisage juurde Pernod Ricard ja valge vein. Redutseerige vein ning valage juurde kalapuljong.
Lisage juurde kartul ja loorberilehed ning keetke 20 minutit.
Peske sinimerekarbid ning eemaldage need, mis on juba lahti. Tükeldage kala kuubikuteks. Lisage kala, sinimerekarbid ja krevetid hautisele.
Katke pott kaanega ning keetke 5-7 minutit või kuni kala on küpsenud, krevetid on roosad ning karbid on avanenud. Eemaldage karbid, mis ei ole avanenud.
Eemaldage pliidilt ning serveerige. Puistake peale värsket peterselli.