Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bataadifriikad (retsept)
Leidke tavalistele friikatele mõnus alternatiiv nende maguskartuli ehk bataadi friikate näol. Need valmivad kodus ahjus imelihtsalt ning ka kiirelt!
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
10
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
25
minutes
minutes
Aeg kokku:
35
minutes
minutes
Portsionit:
4
Kalorid:
258
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
4
keskmist bataati
▢
½
tl
soola
▢
¼
tl
pipart
▢
¼
tl
küüslaugupulbrit
▢
¼
tl
paprika või tšillipulbrit
valikuline
▢
2
spl
õli
Valmistamine
Eelsoojendage ahi 210 kraadini. Katke ahjupann küpsetuspaberiga.
Segage väikses kausis kokku sool, pipar, küüslaugupulber ja paprika (või tšilli).
Koorige bataadid ning lõigake neist õhukesed pulgad. Asetage need ühe kihina ahjupannile. Segage pannil läbi õli ja maitseaineseguga.
Küpsetage ahjus 15 minutit. Seejärel segage friikaid ning küpsetage veel 10 minutit, kuni need on krõbedad.
Toitumisalane teave
Kalorid:
258
kcal
Süsivesikud:
46
g
Valgud:
4
g
Rasvad:
7
g
Küllastunud rasvhapped:
1
g
Sool:
415
mg
Potassium:
768
mg
Kiudained:
7
g
Sugar:
9
g
A-Vitamiin:
32125
IU
C-Vitamiin:
5
mg
Kaltsium:
69
mg
Raud:
1
mg
Magneesium:
57
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!