Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Banaanileib
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
15
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
1
hour
hour
Aeg kokku:
1
hour
hour
15
minutes
minutes
Portsionit:
12
Kalorid:
229
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
240
g
nisujahu
▢
1
tl
küpsetuspulbrit
▢
¼
tl
soola
▢
160
g
pruuni suhkrut
▢
115
g
võid
▢
2
muna (lahti klopitud)
▢
700
g
üleküpsenud banaane
Valmistamine
Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige 13x23 cm koogivorm kergelt võiga.
Segage suures kausis jahu, sool ja küpsetuspulber.
Teises suures kausis vahustage toasoe või pruuni suhkruga ühtlaseks. Lisage munad ja purustatud banaanid, segage korralikult läbi.
Lisage jahusegu banaanisegu hulka ning segage ettevaatlikult läbi. Täitke ettevalmistatud koogivorm tainaga.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 60 minutit või kuni keskele torgatud hambatikk tuleb puhtalt välja.
Laske banaanileival umbes kümme minutit vormis seista, seejärel tõstke restile ning laske täielikult jahtuda.
Toitumisalane teave
Kalorid:
229
kcal
Süsivesikud:
35
g
Valgud:
4
g
Rasvad:
9
g
Küllastunud rasvhapped:
5
g
Kolesterool:
51
mg
Sool:
223
mg
Kiudained:
2
g
Sugar:
14
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!