Go Back
+ servings

Ahjus küpsetatud Camembert juust ehk Camembert au four

Pehme ja sulanud ahjus küpsetatud Camembert juust on kergelt vürtsikas ning valmib vähem kui 20 minutiga. Tõeliseks naudinguks serveerige seda koos röstitud pika saiaga.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 12 minutes
Aeg kokku: 17 minutes
Portsionit: 3
Kalorid: 272kcal

Koostisosad 

  • 1 Camembert juustu ketas umbes 250g
  • 1 rosmariini vars
  • 1 näputäis tšillihelbeid
  • 1 spl mett
  • soola ja pipart maitsestamiseks

Valmistamine

  1. Eelsoojendage ahi 160 kraadini.
  2. Eemaldage juustult pakend ning asetage juustuketas tagasi puidust korvi või eraldi väikesesse küpsetusvormi.
  3. Tehke noaga juustu peale risti-rästi sälgud. Niristage peale mett ning asetage rosmariini lehti lõigatud sälkudesse.
  4. Puistake peale veidi tšillihelbeid ning soola ja pipart.
  5. Küpsetage juustu ahjus 12-15 minutit.
  6. Serveerige kreekerite või röstitud saiaviiludega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 272kcalSüsivesikud: 6gValgud: 17gRasvad: 20gKüllastunud rasvhapped: 13gKolesterool: 60mgSool: 720mgPotassium: 166mgKiudained: 0.1gSugar: 6gA-Vitamiin: 783IUC-Vitamiin: 0.1mgKaltsium: 325mgRaud: 0.4mgMagneesium: 17mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!