Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Ahjus küpsetatud Camembert juust ehk Camembert au four
Pehme ja sulanud ahjus küpsetatud Camembert juust on kergelt vürtsikas ning valmib vähem kui 20 minutiga. Tõeliseks naudinguks serveerige seda koos röstitud pika saiaga.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
12
minutes
minutes
Aeg kokku:
17
minutes
minutes
Portsionit:
3
Kalorid:
272
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
1
Camembert juustu ketas
umbes 250g
▢
1
rosmariini vars
▢
1
näputäis
tšillihelbeid
▢
1
spl
mett
▢
soola ja pipart maitsestamiseks
Valmistamine
Eelsoojendage ahi 160 kraadini.
Eemaldage juustult pakend ning asetage juustuketas tagasi puidust korvi või eraldi väikesesse küpsetusvormi.
Tehke noaga juustu peale risti-rästi sälgud. Niristage peale mett ning asetage rosmariini lehti lõigatud sälkudesse.
Puistake peale veidi tšillihelbeid ning soola ja pipart.
Küpsetage juustu ahjus 12-15 minutit.
Serveerige kreekerite või röstitud saiaviiludega.
Toitumisalane teave
Kalorid:
272
kcal
Süsivesikud:
6
g
Valgud:
17
g
Rasvad:
20
g
Küllastunud rasvhapped:
13
g
Kolesterool:
60
mg
Sool:
720
mg
Potassium:
166
mg
Kiudained:
0.1
g
Sugar:
6
g
A-Vitamiin:
783
IU
C-Vitamiin:
0.1
mg
Kaltsium:
325
mg
Raud:
0.4
mg
Magneesium:
17
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!