Go Back
+ servings

Banaanileib

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 1 hour
Aeg kokku: 1 hour 15 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 229kcal

Koostisosad 

  • 240 g nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • ¼ tl soola
  • 160 g pruuni suhkrut
  • 115 g võid
  • 2 muna (lahti klopitud)
  • 700 g üleküpsenud banaane

Valmistamine

  1. Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige 13x23 cm koogivorm kergelt võiga.
  2. Segage suures kausis jahu, sool ja küpsetuspulber.
  3. Teises suures kausis vahustage toasoe või pruuni suhkruga ühtlaseks. Lisage munad ja purustatud banaanid, segage korralikult läbi.
  4. Lisage jahusegu banaanisegu hulka ning segage ettevaatlikult läbi. Täitke ettevalmistatud koogivorm tainaga.
  5. Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 60 minutit või kuni keskele torgatud hambatikk tuleb puhtalt välja.
  6. Laske banaanileival umbes kümme minutit vormis seista, seejärel tõstke restile ning laske täielikult jahtuda.

Toitumisalane teave

Kalorid: 229kcalSüsivesikud: 35gValgud: 4gRasvad: 9gKüllastunud rasvhapped: 5gKolesterool: 51mgSool: 223mgKiudained: 2gSugar: 14g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!