Go Back
+ servings

Pastinaagipüree

Magus, kreemine ja maitsev pastinaagipüree on hea alternatiiv kartuli või bataadi püreedele.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 35 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 113kcal

Koostisosad 

  • 900 g pastinaaki
  • 180 ml piima
  • 2 spl sulatatud võid
  • ½ tl soola
  • ¼ tl musta pipart

Valmistamine

  1. Koorige pastinaagid ning lõigake kuubikuteks.
  2. Keetke soolatud vees pastinaaki, kuni need on pehmed.
  3. Nõrutage veest ning valage pastinaak blendrisse. Lisage juurde piim, või, sool ja pipar ning blenderdage, kuni saate ühtlase püree.

Toitumisalane teave

Kalorid: 113kcalSüsivesikud: 27gValgud: 2gRasvad: 0.5gKüllastunud rasvhapped: 0.1gSool: 15mgPotassium: 563mgKiudained: 7gSugar: 7gC-Vitamiin: 26mgKaltsium: 54mgRaud: 1mgMagneesium: 44mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!