Peske suvikõrvitsad ning lõigake ära otsad. Viilutage suvikõrvits viiludeks. Asetage kõrvale.
Jagage maitseained 3 purgi vahel. Jagage suvikõrvits ja tillivarred võrdselt purkide vahel.
Segage kokku puljongi koostisosad: vesi, äädikas, suhkur ja sool. Kuumutage segu, kuni see hakkab keema.
Valage kuum segu ettevaatlikult üle suvikõrvitsate nii, et purgi servast jääks u 1 cm ruumi. Sulgege purgid ning raputage ja segage neid hoolikalt.
Laske purkidel jahtuda ning seejärel hoiustage külmikus 2-3 nädalat.
Kalorid: 23kcalSüsivesikud: 5gValgud: 1gRasvad: 0.3gKüllastunud rasvhapped: 0.04gSool: 781mgPotassium: 112mgKiudained: 1gSugar: 4gA-Vitamiin: 83IUC-Vitamiin: 7mgKaltsium: 13mgRaud: 0.2mgMagneesium: 9mg