Tainas
Asetage jahu kuivale pinnale ning lisage vaikselt juurde vesi ning sõtkuge sellest ühtlane tainas.
Täidised
Segage kokku eraldi täidised igas kausis, segades täidise koostisosad kokku. Hoidke külmikus 2 tundi.
Dim Sum
Rullige tainas pikaks silindriks ning jaotage see 20 võrdseks osaks.
Vajutage 1 taina osa laiaks kettaks. Lisage 1 tl täidist ning sulgege tainas selle ümber. Voltige oma enda soovi järgi. Korrake seda iga taina osaga.
Paigutage pelmeenid rasvainega määritud aurutisse ning küpsetage 6 minutit kõrgel kuumusel. Serveerige sojakastme ja balsamiäädikaga.
Kalorid: 183kcalSüsivesikud: 11gValgud: 12gRasvad: 10gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 69mgSool: 129mgPotassium: 202mgKiudained: 1gSugar: 0.4gA-Vitamiin: 526IUC-Vitamiin: 1mgKaltsium: 24mgRaud: 1mgMagneesium: 19mg