Go Back
+ servings

Lindströmi kotlet

Maitsev ja kuulus Lindströmi kotlet pärineb Rootsist. Proovige seda lihtsalt retsepti ning tooge autentne rootsi köök ka enda koju.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 513kcal

Koostisosad 

  • 450 g veisehakkliha
  • 2 spl õli
  • 1 spl siidriäädikat
  • 3 spl võid
  • 120 ml vahukoort
  • 4 munakollast
  • 1 spl hakitud kappareid
  • 50 g hakitud keedetud peeti
  • ½ hakitud sibulat

Valmistamine

  1. Kuumutage pannil 1 spl võid ning praadige sibulat 5 minutit, kuni see on pehme.
  2. Segage kokku veisehakkliha, munakollased, vahukoor, peet, kapparid ja siidriäädikas.
  3. Vormige segust 12-16 väikest kotletti või 4-6 suuremat kotletti, kui soovite serveerida koos praemunaga.
  4. Kuumutage pannil ülejäänud või ja õli ning praadige pannil kotlette mõlemalt poolt 4-6 minutit, kuni need on küpsed.
  5. Serveerige soovi korral praemunaga.

Toitumisalane teave

Kalorid: 513kcalSüsivesikud: 4gValgud: 23gRasvad: 45gKüllastunud rasvhapped: 17gKolesterool: 303mgSool: 218mgPotassium: 401mgKiudained: 1gSugar: 2gA-Vitamiin: 581IUC-Vitamiin: 2mgKaltsium: 60mgRaud: 3mgMagneesium: 26mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!