Go Back
+ servings

Keefiri tarretis

See keefiritarretis või teise nimega ka itaaliapärane Panna Cotta keefiriga on suurepärane ja lihtne magustoit, mis on suure valgusisaldusega ja hea seedimisele.
Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Jahtumise aeg4 hours
Aeg kokku: 4 hours 15 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 129kcal

Koostisosad 

  • 2 spl vett
  • 1 tl želatiinipulbrit
  • 250 ml keefiri kõrge rasvasisaldusega
  • 120 ml vahukoort
  • 60 ml mett
  • ½ tl vanilliekstrakti
  • näputäis soola

Valmistamine

  1. Valage kaussi vesi. Puistake peale želatiinipulber ning asetage kõrvale pehmenema.
  2. Võtke välja 4 klaasi tarretise jaoks.
  3. Valage suuremasse kaussi keefir ning vispeldage, kuni saate vedelama konsistentsi. Asetage kõrvale.
  4. Kuumutage madalal kuumusel pannil mesi, sool ja vahukoor. Kuumutage 3-4 minutit ning ärge laske segul keema tõusta.
  5. Eemaldage pann pliidilt ja segage sisse vanilliekstrakt. Lisage juurde želatiinisegu ning segage läbi. Seejärel valage, pidevalt segades, vaikselt keefirile.
  6. Jagage saadud segu ühtlaselt 4 klaasi vahel ning katke need toidukilega. Asetage külmikusse vähemalt 4 tunniks jahtuma. Soovi korral serveerige koos moosi, marjade või meega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 129kcalSüsivesikud: 22gValgud: 3gRasvad: 4gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 14mgSool: 37mgPotassium: 23mgKiudained: 0.04gSugar: 21gA-Vitamiin: 182IUC-Vitamiin: 0.1mgKaltsium: 89mgRaud: 0.1mgMagneesium: 2mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!