Go Back
+ servings

Chilli con carne

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Küpsetusaeg: 45 minutes
Aeg kokku: 1 hour 5 minutes
Portsionit: 5
Kalorid: 397kcal

Koostisosad 

  • 2 ½ spl taimeõli
  • 1 suur sibul (hakitud)
  • ½ tšillipipart (hakitud)
  • 2 ½ küüslauguküünt (hakitud)
  • 450 g veisehakkliha
  • 600 g terveid kooritud tomateid koos vedelikuga (tükeldatud)
  • ¾ tl soola
  • ½ tl värskelt jahvatatud musta pipart
  • ¾ spl jahvatatud köömneid
  • ¼ spl tšillipulbrit
  • 1 spl paprikapulbrit
  • 1 spl kuivatatud punet (oreganot)
  • 1 kaneelipulk
  • 3 tervet nelki
  • 300 g punaseid ube (loputatud ja nõrutatud)

Valmistamine

  1. Kuumutage õli pannil keskmisel tulel. Praadige küüslauk, sibul ja tšillipipar pehmeks.
  2. Lisage hakkliha ja praadige seda segades, kuni see on pruunistunud.
  3. Lisage sool, pipar, köömen, tšillipulber, paprika, pune, kaneelipulk ja nelk ning tükeldatud tomatid koos vedelikuga.
  4. Hautage kaanega potis umbes 45 minutit.
  5. Seejärel lisage oad ning keedke veel 15 minutit. Enne serveerimist eemaldage kaneelipulk.

Toitumisalane teave

Kalorid: 397kcalSüsivesikud: 33gValgud: 24gRasvad: 19gKüllastunud rasvhapped: 6gKolesterool: 62mgSool: 917mgKiudained: 7gSugar: 11g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!