Go Back
+ servings

Koorikuta spinati-fetajuustu quiche

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 35 minutes
Aeg kokku: 50 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 310kcal

Koostisosad 

  • 1 spl taimeõli
  • 1 keskmise suurusega sibul (hakitud)
  • spinatit (värsket või külmutatud)
  • 5 suurt muna
  • ¼ tl soola
  • tl jahvatatud musta pipart
  • 250 g fetajuustu

Valmistamine

  1. Kuumutage ahi temperatuurile 175 kraadi ning määrige 22 cm pirukavorm kergelt võiga.
  2. Kuumutage õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Lisage sibul ja hautage umbes 3 minutit, kuniks sibul on täiesti pehme. Segage regulaarselt.
  3. Lisage spinat ning praadige pidevalt segades kuniks üleliigne vedelik on kadunud.
  4. Kloppige suures kausis omavahel munad, sool ja pipar.
  5. Lisage hulka spinatisegu ja fetajuust ning kloppige kuniks segu on ühtlane. Valage segu pirukavormi.
  6. Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 30 minutit või kuni quiche on tahenenud.
  7. Enne serveerimist laske umbes kümme minutit jahtuda.

Toitumisalane teave

Kalorid: 310kcalSüsivesikud: 5gValgud: 20gRasvad: 24gKüllastunud rasvhapped: 13gKolesterool: 209mgSool: 546mgKiudained: 2gSugar: 2g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!