Go Back
+ servings

Pasta cacio e pepe

See itaaliapärane Cacio e Pepe pasta sisaldab ainult 4 koostisosa! Ideaalne juustune pastaroog kiireteks argiõhtuteks.
Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 15 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 606kcal

Koostisosad 

  • 220 g bucatini pastat või spagette
  • 2 spl võid
  • 50 g riivitud Pecorino Romano juustu
  • ½ tl musta pipart

Valmistamine

  1. Keetke pasta soolvees vastavalt pakendil toodud juhistele.
  2. Nõrutage pasta, jättes 150 ml pastavett eraldi alles.
  3. Valage pasta tagasi tühja potti ning kuumutage madalal kuumusel.
  4. Lisage juurde pastavesi ja või. Segage, kuni või on sulanud.
  5. Lisage juurde riivitud juust ning pipar. Segage läbi.
  6. Serveerige riivitud juustuga.

Toitumisalane teave

Kalorid: 606kcalSüsivesikud: 83gValgud: 22gRasvad: 20gKüllastunud rasvhapped: 12gKolesterool: 56mgSool: 397mgPotassium: 277mgKiudained: 4gSugar: 3gA-Vitamiin: 456IUKaltsium: 295mgRaud: 2mgMagneesium: 70mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!