Go Back
+ servings

Kodune astelpajumahl

Nüüd on olemas lihtne meetod astelpajumarjadest mahla tegemiseks ning seda ilma kuumutamiseta! Mahl säilitab vitamiinid ning valmib vaid minutitega, pakkudes tõelist naudingut ja tervist!
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Aeg kokku: 15 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 8kcal

Koostisosad 

  • 1 kg astelpajumarju
  • 3 spl vahtrasiirupit või suhkrut
  • 500 ml vett

Valmistamine

  1. Peske marjad ning blenderdage ühtlaseks püreeks.
  2. Lisage juurde magusaine ning blenderdage veel 1 minut.
  3. Eemaldage segust sõela või riide abil vedelik ning asetage tahke osa kõrvale.
  4. Lahjendage mahla veega ning serveerige külmalt.

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 100gKalorid: 8kcalValgud: 5gSool: 5mgSugar: 10gA-Vitamiin: 0.02IU

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!