Go Back
+ servings

Makaronid hakklihaga

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 8 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 28 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 487kcal

Koostisosad 

  • 300 g makarone
  • 1 spl oliiviõli
  • 450 g veisehakkliha
  • 1 hakitud sibul
  • ½ tl soola
  • näputäis tšillihelbeid
  • ½ tl selleri seemneid
  • 800 g purustatud tomateid
  • 2 spl Worcestershire kastet
  • 15 g hakitud värsket peterselli
  • soola ja pipart maitsestamiseks

Valmistamine

  1. Keetke makaronid soolatud vees vastavalt pakendi juhistele.
  2. Lisage kuumale pannile oliiviõli. Lisage juurde veisehakkliha ja hakitud sibul ning praadige 4-6 minutit.
  3. Lisage juurde selleri seemned, tšillihelbed, sool, purustatud tomatid ja Worcestershire kaste. Keetke segu 5 minutit.
  4. Nõrutage makaronid ning jätke alles umbes 100 ml keeduvett.
  5. Segage makaronid kastmesse ning lisage juurde värske petersell. Hautage veel 5 minutit. Kui segu on liiga kuiv, lisage juurde makaronide keeduvett.
  6. Lisage maitse järgi soola ja pipart.

Toitumisalane teave

Kalorid: 487kcalSüsivesikud: 30gValgud: 36gRasvad: 24gKüllastunud rasvhapped: 8gKolesterool: 101mgSool: 682mgKiudained: 5gSugar: 7g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!