Go Back
+ servings

Jõhvikamoos

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 25 minutes
Portsionit: 8
Kalorid: 38kcal

Vajaminevad tarvikud

Köögitermomeeter
Köögitermomeeter (Sooduskood: PARIMADRETSEPTID3)
Klaaspurk kaanega
Klaaspurk (Sooduskood: PARIMADRETSEPTID3)

Koostisosad 

  • 250 g jõhvikaid
  • 65 g suhkrut (või alluloosi magustajat)
  • 120 ml vett

Valmistamine

  1. Segage väikeses potis kokku tükeldatud jõhvikad, suhkur (või magustaja) ja vesi.
  2. Kuumutage segu keskmisel kuumusel keemiseni. Alandage kuumust ja hautage umbes 12 min, kuni segu muutub paksemaks ja moosile sarnaseks.
  3. Valage moos kaanega purki või muusse sobivasse anumasse ning asetage külmikusse tahenema.

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 2splKalorid: 38kcalSüsivesikud: 10gValgud: 0.1gRasvad: 0.04gSool: 1mgPotassium: 10mgKiudained: 0.5gSugar: 9g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!