Go Back
+ servings

Carpaccio

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 45 minutes
Aeg kokku: 45 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 930kcal

Koostisosad 

  • 2 spl oliiviõli
  • 1 spl palsamiäädikat
  • 2 tl Dijoni sinepit
  • 450 g veise sisefileed
  • 20 g beebirukolat
  • 30 g Parmigiano Reggiano juustu või muud kõva Itaalia juustu
  • maitse järgi meresoola
  • maitse järgi värskelt jahvatatud must pipart

Valmistamine

  1. Kastme valmistamiseks vispeldage väikeses kausis kokku oliiviõli, palsamiäädikas, Dijoni sinep ning sool ja pipar.
  2. Viilutage sisefilee võimalikult õhukeseks. See on palju lihtsam, kui liha on osaliselt külmutatud või kui kasutate elektrilist nuga.
  3. Laotage rukola 2 taldrikule, asetage peale veiselihaviilud ning maitsestage kergelt hea meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
  4. Kaunistage juustulaastudega ning seejärel piserdage kastmega kergelt üle. Serveerige kohe.

Toitumisalane teave

Kalorid: 930kcalSüsivesikud: 5gValgud: 59gRasvad: 74gKüllastunud rasvhapped: 26gKolesterool: 205mgSool: 816mgKiudained: 1gSugar: 1g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!