Go Back
+ servings

Tatar šampinjonidega

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Küpsetusaeg: 35 minutes
Aeg kokku: 55 minutes
Portsionit: 6
Kalorid: 168kcal

Koostisosad 

  • 170 g keetmata tatart
  • 500 ml vett
  • 450 g šampinjone
  • 1 keskmine sibul
  • 3 spl soolata võid
  • maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
  • peterselli (kaunistuseks)

Valmistamine

  1. Koorige ja hakkige sibul ning tükeldage šampinjonid.
  2. Kuumutage keskmise suurusega potis vesi keemiseni, lisage tatar ja sool ning keetke madalal kuumusel 20-25 minutit.
  3. Sulatage või kuumal pannil ning lisage hakitud sibul ja kuubikuteks lõigatud seened. Praadige kuni seened on kuldpruunid.
  4. Seejärel lisage hulka keedetud tatar, segage segu ühtlaseks ja laske sel umbes 5 minutit seista, et maitsed saaksid seguneda.
  5. Serveerige kohe ning kaunistage soovi korral peterselliga.

Toitumisalane teave

Kalorid: 168kcalSüsivesikud: 27gValgud: 7gRasvad: 5gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 10mgSool: 46mgKiudained: 5gSugar: 3g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!