Go Back

Arbuusi feta salat

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Aeg kokku: 15 minutes
Kalorid: 274kcal

Koostisosad 

  • 1.8 kg seemneteta arbuusi viljaliha (kuubikuteks lõigatud)
  • 60 ml ekstra neitsioliiviõli
  • 3 tervet laimi
  • 1 ½ tl soola
  • ¾ tl musta pipart
  • 30 g värsket piparmündilehte (hakitud)
  • 225 g purustatud fetajuustu

Valmistamine

  1. Märkus: See salat on kõige parem valmistada vahetult enne serveerimist. Valmistage üks tund või vähem enne söömist.
  2. Lõigake arbuusilt koor, seejärel tükeldage viljaliha umbes 2 cm kuubikuteks. Asetage tükid sõelale, et üleliigne vedelik neist välja valguks.
  3. Kastme valmistamiseks segage väikeses kausis oliiviõli, värskelt pressitud laimimahl, sool ja must pipar.
  4. Asetage arbuus suurde salatikaussi. Valage peale kaste, hakitud piparmünt ja purustatud fetajuust.
  5. Segage ettevaatlikult läbi ning serveerige kohe.

Toitumisalane teave

Kalorid: 274kcalSüsivesikud: 36gValgud: 6gRasvad: 13gKüllastunud rasvhapped: 5gKolesterool: 25mgSool: 756mgKiudained: 2gSugar: 29g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!