Go Back
+ servings

Karulauguhummus

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Aeg kokku: 5 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 275kcal

Koostisosad 

  • 225 g keedetud või konserveeritud kikerherned
  • 50 g värsket karulauku
  • 1 ½ spl sidrunimahla
  • 2 spl oliiviõli
  • 2 tl tahiinipastat
  • 1 tl köömneid
  • ¼ tl soola
  • ¼ tl jahvatatud musta pipart
  • ¼ tl tšillihelbeid

Valmistamine

  1. Kui kasutate konserveeritud kikerherneid, siis nõrutage ja loputage need. Valage kikerherned köögikombaini ja blenderdage, kuni saate tainase konsistentsi.
  2. Lisage ülejäänud koostisosad, välja arvatud tšillihelbed, ja töödelge hummus soovitud konsistentsini. Sõltuvalt teie köögikombainist ja kikerhernestest võib olla vaja lisada veel lusikatäis õli või soovi korral vett.
  3. Valage hummus kaussi või purki, puistake üle tšillihelvestega ja serveerige kohe või tõstke kuni serveerimiseni külmikusse.

Toitumisalane teave

Kalorid: 275kcalSüsivesikud: 21gValgud: 6gRasvad: 19gKüllastunud rasvhapped: 2gSool: 611mgKiudained: 5gSugar: 1g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!