Sulatage või kastrulis keskmisel kuumusel. Seejärel lisage hakitud sibul ning hautage, kuni sibul on pehmeks muutunud.
Lisage pool kanapuljongi kogusest ning segage hästi läbi. Kuumutage keemiseni ning seejärel vähendage kuumust ja laske sel kaane all 15 minutit haududa.
Valage kuum segu blenderisse või köögikombaini ning töödelge ühtlaseks. Seejärel valage tagasi kastrulisse.
Lisage kastrulisse ka ülejäänud puljong, kõrvitsapüree, sool, jahvatatud kaneel, jahvatatud muskaatpähkel, jahvatatud ingver, jahvatatud pipar ning pruun suhkur ning segage hästi läbi.
Keetke veel umbes 10 minutit, aeg-ajalt segades.
Segage juurde vahukoor ja kuumutage läbi. (NB! Ärge keetke!)
Jagage valmis püreesupp kaussidesse ning kaunistage iga portsjon kaneelikrutoonide ning hakitud peterselliga.