Go Back
+ servings

Pad Thai

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 30 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 619kcal

Koostisosad 

  • 50 g valget suhkrut
  • 60 ml destilleeritud valget äädikat
  • 30 ml sojakastet
  • 1 spl tamarindi viljaliha
  • 170 g kuivatatud riisinuudleid
  • 60 ml taimeõli
  • ¾ tl hakitud küüslauku
  • 2 muna
  • 170 g tofut või kanafileed
  • ¾ spl valget suhkrut
  • ¾ tl soola
  • 90 g jahvatatud maapähkleid
  • 10 g hakitud värsket murulauku
  • 1 spl paprikapulbrit
  • 100 g värskeid idusid
  • ½ laimi (viiludeks lõigatud)

Valmistamine

  1. Pad Thai kastme valmistamiseks segage keskmise kuumusega kastrulis suhkur, äädikas, sojakaste ja tamarindi viljaliha.
  2. Pad Tai valmistamiseks leotage riisinuudleid külmas vees, kuni need on pehmed. Seejärel nõrutage veest kuivaks.
  3. Kuumutage õli suurel pannil või wokis keskmisel kuumusel. Lisage küüslauk, munad ja tofu ning segage ühtlaseks.
  4. Lisage hulka nuudlid ning kuumutage kuni need on küpsed.
  5. Segage juurde Pad Thai kaste, suhkur, sool ja maapähklid.
  6. Eemaldage tulelt ja lisage murulauk ja paprikapulber.
  7. Serveerige koos laimi ja värskete idudega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 619kcalSüsivesikud: 64gValgud: 20gRasvad: 34gKüllastunud rasvhapped: 5gKolesterool: 93mgSool: 1010mgKiudained: 5gSugar: 18g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!