Go Back
+ servings

Mahlane pikkpoiss ketšupiglasuuriga

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 1 hour
Aeg kokku: 1 hour 15 minutes
Portsionit: 8
Kalorid: 372kcal

Koostisosad 

Pikkpoiss

  • 680 g veiselihahakkliha
  • 1 muna
  • 1 sibul (hakitud)
  • 240 ml piima
  • 150 g riivsaia või peenestatud kuivatatud saiatükke
  • maitse järgi soola ja pipart

Ketšupiglasuur

  • 75 g ketšupit
  • 2 spl pruuni suhkrut
  • 2 spl sinepit

Valmistamine

  1. Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige 13x23 cm ahjuvorm kergelt õli või küpsetusspreiga.
  2. Segage suures kausis omavahel hakkliha, sibul, piim, riivsai ja muna. Maitsestage soola ja pipraga.
  3. Valage segu ahjupannile ning vormige leivapätsi kujuliseks.
  4. Segage väikeses kausis ketšup, pruun suhkur ja sinep omavahel korralikult läbi ning jaotage ühtlaselt hakklihapätsi peale.
  5. Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 1 tund, kuni pikkpoiss ei ole keskelt enam roosa.

Toitumisalane teave

Kalorid: 372kcalSüsivesikud: 19gValgud: 18gRasvad: 25gKüllastunud rasvhapped: 10gKolesterool: 98mgSool: 335mgKiudained: 1gSugar: 9g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!