Need jääkohvi retseptid (mocha, karamelli ja vanilje) on lihtsalt imelised ja suurepärased sooja suvepäeva heaks ja kosutavaks värskenduseks! Hoidke neid kodus tehtud siirupeid külmkapis terve suve, et mõnusaid jooke koheselt valmistada!
Siin on kolm imelist ja lihtsat viisi, kuidas kohvielamus meeldejäävamaks ja erksamaks teha oma enda kodus. Selle maitsva jääkohvi valmistamine koosneb vaid mõnest lihtsast etapist:
Jääkohvi valmistamiseks on kohvil eriti oluline koht. Seda võib valmistada erinevat moodi olenevalt teie võimalustest. Kui teil on kodus masin, mis võimaldab teha otse kanget ja head espressot, suurepärane! Kui teil espresso tegemise võimalust aga ei ole, saab teha ideaalset jääkohvi ka tavalise kohviga, kuid see peab kindlasti olema kange. Et saada kangem ja tugevama maitsega kohv, kasutage kindlasti tumedat rösti. Espresso puhul on veel lihtne see, et te ei pea ootama, kuni kohv jääkohvi kokkusegamiseks maha jahtub.
Ka õige jää on jääkohvi puhul väga oluline! Kõige populaarsem on muidugi purustatud jää, kuid võite ka julgelt kasutada keskmise suurusega jääkuubikuid, mida enamikel ikkagi külmikus leidub, ja kui teete suurt kogust suuremale arvule inimestele, võite ka suuremaid jääkuubikuid kasutada, mis hoiavad kohvi kauem külmana.
Allpool leiate retsepti kolmeks jääkohvi variandiks: mocha, karamell ja vanilje, mille puhul muutub retseptis vaid siirupi tegemise osa. Kohandage maitseid oma eelistuste järgi ning head värskendavat kohvi nautimist!