Siin on lihtne ja kerge viis maitsvaid ja pakse kõrvitsapannkooke valmistada nende maitsvate sügiseste soojade vürtsidega, mis tavaliselt kõrvitsa juurde ideaalselt sobivad.
Nende pannkookide valmistamisel kasutatakse seda kuulsat kõrvitsapiruka maitseaine segu (Pumpkin spice), mis annab nendele eriti hea sügisese hõngu. Laske fantaasial lennata ning lisage ka tainasse näiteks šokolaaditükke või pähkleid. Neid pannkooke on kerge ka sügavkülmutada ning hiljem värskena nautida uuesti.
Segage suures kausis kokku jahu, küpsetuspulber, söögisooda, sool, kaneel ja kõrvitsapiruka maitseaine. Asetage kõrvale.
Lisage blendrisse kõrvitsapüree, pruun suhkur, muna, õli ja piim ning blenderdage, kuni saate ühtlase segu.
Valage segu juurde kuivadele koostisosadele ning segage ühtlaseks tainaks.
Kuumutage pannil õli ning praadige u 60 ml portsu kaupa pannkoogid. Praadige ühelt poolt u 2-3 minutit, seejärel keerake ümber ning praadige teiselt poole veel 1-2 minutit, kuni need on küpsed.
Kalorid: 163kcalSüsivesikud: 25gValgud: 4gRasvad: 5gKüllastunud rasvhapped: 1gKolesterool: 19mgSool: 280mgPotassium: 133mgKiudained: 1gSugar: 8gA-Vitamiin: 3770IUC-Vitamiin: 1mgKaltsium: 97mgRaud: 2mgMagneesium: 15mg