See limonaadi retsept on nii värskendav ja ajatu! Selleks on vaja ainult 2 koostisosa ja see on tõesti lihtne. Kui mõtlete, mida nende sidrunitega teha, siis limonaadi valmistamine on üks parimaid viise värskelt pressitud sidrumimahla valmistamiseks.
Limonaadi teeb heaks lihtne ja hea siirup. Lihtne siirup on paks ja magus suhkrust tehtud siirub, mis aitab limonaadil magusa ja hapu suhte ideaalseks teha. Sest kui te panete lihtsalt suhkrut külma vette, siis see vajub põhja ja ei lahustu. Seega soovitame teha suhkrust lihtsa siirupi.
Tehke limonaado julgelt suuremas koguses ning säilitage kuni nädal külmkapis. Kui soovite sügavkülmutata, siis külmutage siirup ja sidrunimahl eraldi, mida siis pärast hiljem kokku segada. Sulatage need uuesti üles külmikus, segage kokku ning serveerige jääga.