Iiri kohv on, nagu ka nimi viitab, kohv, mis on pärit Iirimaalt. See retsept leiutati Iirimaal Joe Sheridani poolt varajastes 1940-ndates. Autentne Iiri kohv ei ole vaid kohvi ja viski kokkusegamine, vaid nõuab samasugust hoolt ja kunsti nagu näiteks õige cappuccino või latte valmistamine. Siiski, ei ole see üldse raske.
Olulist rolli mängib hea must kohv. Kohv peaks olema rikkalik ja tugev. Kasutage kohvi valmistamiseks näiteks presskannu ja värskelt jahvatatud ube. Keskmine või tume röst annab kõige parema tulemuse. Eirit hea naudingu tagamiseks soojendage serveerimise klaas või kruus enne koostisosade sisse valamist, et see liiga kiirelt maha ei jahtuks.
Valige oma soovi järgi maitsev Iiri viski ning seda retsepti proovides mõistate, miks see kokteil on üks klassikalisemaid ja eelistatumaid ka tänapäeval. See sobib ideaalselt külmaks õhtupoolikuks ja heaks pärast-õhtusööki joogiks, mida jagada inimestega oma ümber.