Õppige, kuidas lihtsalt kodus valmistada seda traditsioonilist Hiina rooga, mida leiab paljudes Hiina restoranides üle maailma. See õrn ja rikkaliku sisuga “pelmeen” viib selle teie jaoks uuele tasemele.
Dim Sumi tehakse paljude erinevate täidistega ning selles retseptis on õpetus, kuidas valmistada Dim Sumi kolme erineva täidisega: värske kreveti täidis, sealiha täidis ja seenetäidis koos krevettidega.
Tainas
Asetage jahu kuivale pinnale ning lisage vaikselt juurde vesi ning sõtkuge sellest ühtlane tainas.
Täidised
Segage kokku eraldi täidised igas kausis, segades täidise koostisosad kokku. Hoidke külmikus 2 tundi.
Dim Sum
Rullige tainas pikaks silindriks ning jaotage see 20 võrdseks osaks.
Vajutage 1 taina osa laiaks kettaks. Lisage 1 tl täidist ning sulgege tainas selle ümber. Voltige oma enda soovi järgi. Korrake seda iga taina osaga.
Paigutage pelmeenid rasvainega määritud aurutisse ning küpsetage 6 minutit kõrgel kuumusel. Serveerige sojakastme ja balsamiäädikaga.
Kalorid: 183kcalSüsivesikud: 11gValgud: 12gRasvad: 10gKüllastunud rasvhapped: 3gKolesterool: 69mgSool: 129mgPotassium: 202mgKiudained: 1gSugar: 0.4gA-Vitamiin: 526IUC-Vitamiin: 1mgKaltsium: 24mgRaud: 1mgMagneesium: 19mg