Go Back
+ servings

Võileivatort singiga

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 1 hour
Aeg kokku: 1 hour
Portsionit: 12
Kalorid: 429kcal

Koostisosad 

  • 24 viilu röstsaia

Munatäidis

  • 8 kõvaks keedetud muna
  • 150 g majoneesi
  • 2 sibulat
  • 1 spl Dijoni sinepit
  • 1 tl sidrunimahla
  • ½ tl paprikapulbrit

Singitäidis

  • 170 g sinki
  • 155 g hapukurki
  • 2 tl hapukurgimahla
  • 115 g majoneesi
  • 110 g toorjuustu
  • ½ tl suhkrut

Toorjuustu-hapukoorekreem

  • 335 g toorjuustu
  • 300 g hapukoort
  • 115 g majoneesi

Kaunistuseks (valikuline)

  • 3 spl tilli
  • 2 spl murulauku
  • 75 g kurki (õhukeselt viilutatud)
  • 150 g kirsstomateid
  • 75 g sinki (õhukeselt viilutatud)
  • 75 g viilutatud juustu
  • ½ sidrunit (õhukeselt viilutatud)
  • 75 g viinamarju

Valmistamine

  1. Munasalati valmistamiseks segage kausis omavahel kokku tükeldatud keedetud muna, majonees, hakitud sibul, sinep, sidrunimahl ja paprikapulber. Segage koostisaineid puulusikaga, kuni need on täielikult segunenud. Hoidke segu külmkapis külmas, kuni olete valmis võileivatordi kokkupanekuks.
  2. Singisalati valmistamiseks lisage kaussi tükeldatud sink, majonees, hapukurk, hapukurgimahl, toorjuust ja suhkur. Segage koostisained puulusikaga korralikult läbi. Hoidke segu külmkapis külmas kuni võileivatordi kokkupanekuni.
  3. Toorjuustu-hapukoorekreemi valmistamiseks segage kausis omavahel kokku toorjuust, hapukoor ja majonees. Hoidke segu külmkapis külmas, kuni olete valmis võileivatordi kokkupanekuks.
  4. Ristkülikukujulise võileivatordi valmistamiseks asetage kandikule või taldrikule 6 röstsaiaviilu. Ringikujulise võileivatordi valmistamiseks lõigake noaga ära üleliigsed nurgad, et moodustada ringi kuju.
  5. Määrige peale veidi toorjuustu-hapukoorekreemi ning seejärel sinna peale pool munatäidisest.
  6. Seejärel lisage kiht röstsaia ja vajutage see ettevaatlikult munatäidisele. Kandke peale veidi toorjuustu-hapukoorekreemi ja seejärel määrige sinna peale pool singitäidisest.
  7. Jätkake kuni olete ära kasutanud kõik saiaviilud ja mõlemad täidised. Katke kogu võileivatort toorjuustu-hapukoorekreemiga (kaasa arvatud küljed).
  8. Kaunistamiseks ümbritsege tordi servad pooleks lõigatud kirsstomatitega. Kaunistage võileivatort pealt õhukeselt viilutatud sidrunite, kurgi, singi, juustu, viinamarjade ja tilliga. Tupsutage tordi külgedele kergelt peeneks hakitud murulauku.

Toitumisalane teave

Kalorid: 429kcalSüsivesikud: 21gValgud: 12gRasvad: 34gKüllastunud rasvhapped: 15gKolesterool: 179mgSool: 904mgKiudained: 1gSugar: 4g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!