Vahustage soe vesi ja pärm koos tainakonksuga varustatud köögikombainis. Katke ja laske 5 minutit seista. NB! Kui teil ei ole köögikombaini, kasutage lihtsalt suurt kaussi ja segage puulusika või silikoonspaatliga.
Lisage jahu, pruun suhkur ja sool. Segage madalal kiirusel u 2 minutit. NB! Tainas on väga jäik ja näeb mõnevõrra kuiv välja.
Mikserdage veel 6-7 minutit või sõtkuge käsitsi jahuga kergelt jahvatatud pinnal 6-7 minutit. Kui tainas muutub sõtkumise käigus liiga kleepuvaks, puistake tainale 1 tl kaupa jahu, kuni tainas on pehme ja veidi kleepuv. NB! Ärge lisage rohkem jahu kui vaja, sest te ei taha kuiva tainast.
Pärast sõtkumist peaks tainas olema veel veidi pehme. Torkige seda sõrmega - kui see aeglaselt tagasi põrkab, on tainas valmis kerkima.
Määrige suur kauss kergelt õli või kleepumisvastase spreiga. Asetage tainas kaussi, pöörates seda, et kõik küljed oleksid õliga kaetud. Katke kauss alumiiniumfooliumi, toidukile või puhta köögirätikuga. Laske tainal toatemperatuuril 60-90 minutit või kuni taina kahekordistumiseni kerkida.
Vooderdage kaks suurt küpsetusplaati küpsetuspaberi või silikoonist küpsetusvaibaga.
Kuumutage ahi 220°C.