Kuumutage ahi 160 kraadini.
Maitsestage veiseliha soola ja pipraga ning puistake üle jahuga.
Kuumutage oliiviõli kõrge äärega pannil või potis keskmisel kuumusel. Pruunistage veiseliha partiide kaupa kõikidelt külgedelt, 3-4 minutit partii kohta. Ärge muretsege, et veiseliha küpseks selles etapis täielikult läbi. Tõstke pruunistatud veiseliha taldrikule ja asetage kõrvale.
Lisage sibul, küüslauk ja porgandid pannile ning praadige neid aeg-ajalt segades 2-3 minutit või kuni köögiviljad on veidi pruunistunud.
Lisage kartulid, veiselihapuljong, tomatipasta, loorberileht, tüümian ja Worcestershire'i kaste ning kraapige puulusikaga pruunistunud tükid poti põhjast.
Keetke segu segades keemiseni ja asetage veiseliha tagasi potti. Katke kaanega ja tõstke eelsoojendatud ahju.
Keetke hautist 2-2,5 tundi või kuni veiseliha on väga pehme. Eemaldage loorberileht. Proovige hautist ja maitsestage vajaduse korral täiendavalt soola ja pipraga. Serveerige soojalt.