Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige kergelt 2 keeksivormi.
Sõeluge kaussi jahu, küpsetuspulber, jahvatatud ingver ja sool, segage kergelt läbi ning asetage kõrvale.
Vahustage või ja suhkur eraldi suures kausis. Kloppige ükshaaval juurde munad. Segage hulka sidrunikoor ja apelsiniliköör.
Lisage vaheldumisi hulka ka petipiim ja jahu. Segge ettevaatlikult kuni tainas on ühtlane. Valage segu ettevalmistatud koogivormidesse.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 50 minutit, kuni keeksi sisse pistetud hambatikk tuleb puhtalt välja. Eemaldage vormidest ja asetage restile jahtuma.
Glasuuri valmistamiseks vispeldage väikeses kausis sidrunimahl ja suhkur kuni lahustumiseni. Tilgutage segu ettevaatlikult kuumade keekside peale ning seejärel laske neil enne serveerimist täielikult jahtuda.