Go Back
+ servings

Rabarberikissell

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 135kcal

Koostisosad 

  • 1 liiter vett
  • 4 rabarberivart
  • 100 g suhkrut
  • 35 g kartulitärklist (+ 100 ml vett lahustamiseks)

Valmistamine

  1. Kuumutage vesi suures kastrulis keemiseni. Lisage kooritud ja hakitud rabarber ning keetke 4-5 minutit.
  2. Vähendage kuumust keskmisele. Lisage suhkur ja segage, kuni suhkur lahustub.
  3. Lahustage kartulitärklis 100 ml külma veega ning segage rabarberisegusse.
  4. Kuumutage keemiseni, seejärel eemaldage tulelt ja tõstke kuni serveerimiseni kõrvale jahtuma.
  5. Serveerige näiteks koos vahukoore, kohupiima või hapukoorega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 135kcalSüsivesikud: 33gValgud: 1gRasvad: 0.1gSool: 5mgKiudained: 1gSugar: 26g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!