Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Rabarberikissell
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
10
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
10
minutes
minutes
Aeg kokku:
20
minutes
minutes
Portsionit:
4
Kalorid:
135
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
1
liiter
vett
▢
4
rabarberivart
▢
100
g
suhkrut
▢
35
g
kartulitärklist (+ 100 ml vett lahustamiseks)
Valmistamine
Kuumutage vesi suures kastrulis keemiseni. Lisage kooritud ja hakitud rabarber ning keetke 4-5 minutit.
Vähendage kuumust keskmisele. Lisage suhkur ja segage, kuni suhkur lahustub.
Lahustage kartulitärklis 100 ml külma veega ning segage rabarberisegusse.
Kuumutage keemiseni, seejärel eemaldage tulelt ja tõstke kuni serveerimiseni kõrvale jahtuma.
Serveerige näiteks koos vahukoore, kohupiima või hapukoorega.
Toitumisalane teave
Kalorid:
135
kcal
Süsivesikud:
33
g
Valgud:
1
g
Rasvad:
0.1
g
Sool:
5
mg
Kiudained:
1
g
Sugar:
26
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!