Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Punase veini kaste
Õppige, kuidas valmistada aromaatset punase veini kastet. See maitsev kaste võtab vaid mõned minutid ning sobib paljude erinevate liharoogade juurde.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
10
minutes
minutes
Aeg kokku:
15
minutes
minutes
Portsionit:
2
kausitäit
Kalorid:
357
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
2
spl
veiseliha rasva
või 1 spl võid
▢
1
spl
purustatud küüslauku
▢
10
g
hakitud sibulat
▢
200
ml
punast veini
▢
1
spl
palsamiäädikat
▢
2
värsket tüümiani vart
▢
200
ml
veiselihapuljongit
▢
4
spl
hakitud peterselli
▢
3
spl
võid
Valmistamine
Kuumutage veiseliha rasv pannil. Lisage juurde küüslauk ja sibul ning praadige 1 minut.
Lisage juurde punane vein, veiselihapuljong, palsamiäädikas ja tüümian. Keetke segu paksenemiseni, umbes 3-5 minutit.
Eemaldage kastmest tüümian ning lisage madalal kuumusel juurde või.
Lisage petersell ning maitsestage soola ja pipraga.
Toitumisalane teave
Portsioni suurus:
200
ml
Kalorid:
357
kcal
Süsivesikud:
13
g
Valgud:
4
g
Rasvad:
23
g
Küllastunud rasvhapped:
14
g
Kolesterool:
60
mg
Sool:
453
mg
Potassium:
555
mg
Kiudained:
1
g
Sugar:
5
g
A-Vitamiin:
1425
IU
C-Vitamiin:
16
mg
Kaltsium:
61
mg
Raud:
2
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!