Go Back
+ servings

Punase veini kaste

Õppige, kuidas valmistada aromaatset punase veini kastet. See maitsev kaste võtab vaid mõned minutid ning sobib paljude erinevate liharoogade juurde.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 5 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 15 minutes
Portsionit: 2 kausitäit
Kalorid: 357kcal

Koostisosad 

  • 2 spl veiseliha rasva või 1 spl võid
  • 1 spl purustatud küüslauku
  • 10 g hakitud sibulat
  • 200 ml punast veini
  • 1 spl palsamiäädikat
  • 2 värsket tüümiani vart
  • 200 ml veiselihapuljongit
  • 4 spl hakitud peterselli
  • 3 spl võid

Valmistamine

  1. Kuumutage veiseliha rasv pannil. Lisage juurde küüslauk ja sibul ning praadige 1 minut.
  2. Lisage juurde punane vein, veiselihapuljong, palsamiäädikas ja tüümian. Keetke segu paksenemiseni, umbes 3-5 minutit.
  3. Eemaldage kastmest tüümian ning lisage madalal kuumusel juurde või.
  4. Lisage petersell ning maitsestage soola ja pipraga.

Toitumisalane teave

Portsioni suurus: 200mlKalorid: 357kcalSüsivesikud: 13gValgud: 4gRasvad: 23gKüllastunud rasvhapped: 14gKolesterool: 60mgSool: 453mgPotassium: 555mgKiudained: 1gSugar: 5gA-Vitamiin: 1425IUC-Vitamiin: 16mgKaltsium: 61mgRaud: 2mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!