Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Portobello pizza
Maitsev portobello pizza on mõnus ja tervislik alternatiiv jahust pitsale, kus põhja asemel kasutatakse suuri portobello seeni.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
10
minutes
minutes
Aeg kokku:
15
minutes
minutes
Portsionit:
2
Kalorid:
348
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
4
suurt portobello seent
ilma varreta
▢
2
spl
oliiviõli
▢
1
tl
Itaalia maitseainesegu
▢
60
ml
pitsakastet
▢
110
g
riivitud mozzarella juustu
▢
5
viilutatud kirsstomatit
▢
2
purustatud küüslauguküünt
Valmistamine
Eelsoojendage ahi 230 kraadini. Niristage ahjupannile oliiviõli.
Segage kausis kokku oliiviõli, Itaalia maitseainesegu ja küüslauk.
Jaotage segu portobello seentele ühtlase kihina. Lisage peale pitsakaste, mozzarella juust ja viilutatud kirsstomatid.
Küpsetage ahjus 8-10 minutit, kuni seened lähevad pehmeks ja juust on sulanud.
Toitumisalane teave
Kalorid:
348
kcal
Süsivesikud:
13
g
Valgud:
17
g
Rasvad:
27
g
Küllastunud rasvhapped:
9
g
Kolesterool:
43
mg
Sool:
513
mg
Potassium:
862
mg
Kiudained:
3
g
Sugar:
7
g
A-Vitamiin:
730
IU
C-Vitamiin:
13
mg
Kaltsium:
312
mg
Raud:
2
mg
Magneesium:
23
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!