Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Piimakissell
See soe ja magus piimakissell on traditsiooniline lapsepõlve magustoit. Vene päritolu magus kisell toob kindlasti esile mõnusaid magusaid mälestusi ja on ka ideaalne maius tänapäeval.
Keskmine hinnang:
5
(
2
häält)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
1
minute
minute
Küpsetusaeg:
6
minutes
minutes
Aeg kokku:
7
minutes
minutes
Portsionit:
1
Kalorid:
130
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
1
spl
maisi- või kartulitärklist
▢
120
ml
piima
▢
1
spl
suhkrut
▢
¼
tl
vanilliekstrakti
▢
marju või moosi
serveerimiseks
Valmistamine
Laske piimal koos suhkru ja tärklisega keema tõusta. Keetke, pidevalt segades, 5-6 minutit. Viimasel minutil lisage vanilliekstrakt.
Eemaldage tulelt ning valage kaussi või klaasi.
Laske segul veidi jahtuda ning serveerige soovi korral marjade või moosiga.
Toitumisalane teave
Kalorid:
130
kcal
Süsivesikud:
19
g
Valgud:
3
g
Rasvad:
3
g
Küllastunud rasvhapped:
2
g
Kolesterool:
12
mg
Sool:
51
mg
Potassium:
158
mg
Sugar:
18
g
A-Vitamiin:
195
IU
Kaltsium:
136
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!