Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mandlipiim
Kodune, kreemjas, maitseküllane mandlipiim, mis säilib külmikus kuni nädal aega. See eraldub aja jooksul. Lihtsalt segage või raputage seda enne kasutamist!
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
10
minutes
minutes
Aeg kokku:
10
minutes
minutes
Portsionit:
4
Kalorid:
219
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
150
g
tooreid mandleid
üleöö leotatud
▢
830
ml
filtreeritud vett
Valikuline magustaja
▢
2
spl
vahtrasiirupit
▢
1
tl
puhast vanilliekstrakti
Valmistamine
Blenderdage mandlid ja vesi blenderis ühtlaseks ja kreemjaks.
Asetage marli suure kausi kohale ja sõelake piim, pigistage välja nii palju vedelikku kui võimalik.
Lisage soovi korral vahtrasiirup ja vaniljeekstrakt.
Toitumisalane teave
Kalorid:
219
kcal
Süsivesikud:
8
g
Valgud:
8
g
Rasvad:
19
g
Küllastunud rasvhapped:
1
g
Sool:
11
mg
Potassium:
276
mg
Kiudained:
5
g
Sugar:
2
g
A-Vitamiin:
0.4
IU
Kaltsium:
108
mg
Raud:
1
mg
Magneesium:
103
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!