Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Maasikasorbett
Maasikasorbett on kerge ja värske külm suvemaius, mida on ka imelihtne ise valmistada. See koosneb ainult neljast koostisosast ning valmib vähem kui 30 minutiga.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
10
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
20
minutes
minutes
Jahtumise aeg
Külmumisaeg:
6
hours
hours
Aeg kokku:
6
hours
hours
30
minutes
minutes
Portsionit:
8
Kalorid:
129
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
200
g
suhkrut
▢
720
ml
vett
▢
800
g
tükeldatud maasikaid
▢
2
spl
sidrunimahla
Valmistamine
Peske maasikad hoolikalt ning lõigake veeranditeks. Asetage kõrvale.
Laske vee ja suhkru segul potis keema tõusta. Segage, kuni kogu suhkur on sulanud. Eemaldage tulelt ning laske jahtuda.
Segage kausis kokku suhkru-vee segu, sidrunimahl ja tükeldatud maasikad.
Blenderdage segu püreeks.
Valage segu sobivasse anumasse ning asetage sügavkülmikusse külmuma.
Toitumisalane teave
Kalorid:
129
kcal
Süsivesikud:
33
g
Valgud:
1
g
Rasvad:
0.4
g
Küllastunud rasvhapped:
0.02
g
Sool:
6
mg
Potassium:
157
mg
Kiudained:
2
g
Sugar:
30
g
A-Vitamiin:
12
IU
C-Vitamiin:
60
mg
Kaltsium:
19
mg
Raud:
0.4
mg
Magneesium:
14
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!