[Kasutades külmutatud maasikaid] Neid ei ole vaja sulatada, lihtsalt visake marjad otse potti.
[Kasutades värskeid maasikaid] Peske maasikad ja eemaldage varred ning seejärel visake marjad potti.
Lisage maasikatele 1/2 veest, suhkur ja sidrunimahl.
Seadke kuumus madalale ja keetke marju õrnalt, kuni need hakkavad pehmenema ja eraldavad oma mahlad. Värskete marjade puhul võtab see aega umbes 6-8 minutit, külmutatud marjade puhul aga veidi kauem (umbes 10 minutit).
Valage ülejäänud vesi klaasi, lisage kartulitärklis ja segage kahvliga läbi. Jälgige, et see oleks võimalikult ühtlane.
Valage tärklisevedelik järk-järgult maasikasegu hulka, samal ajal jõuliselt segades. Märkate, et kissell hakkab kohe tahenema.
Laske kissellil keema tõusta, seejärel lülitage pliit välja ja kissell ongi valmis!
Serveerige kuumalt või külmalt.
Kaunistage värskete maasikate ja vahukoorega.