Kuumutage ahi 170°C (või 150°C ventilaatoriga).
Valage piim keskmise suurusega kastrulisse, lisage pikkupidi pooleks lõigatud vaniljekaun (või vaniljesuhkur) ja kuumutage keemiseni. NB! Ärge laske täitsa keema tõusta.
Tõstke pott tulelt maha, laske piimal veidi jahtuda ning eemaldage vaniljekaun (kraapige seemned välja ja lisage piimale).
Vahustage munad, munakollased ja suhkur keskmise suurusega kausis jõuliselt, kuni helekollaseks vahuks.
Valage juurde soe kuid mitte kuum vanillipiim ja vahustage ettevaatlikult. Jätke minutiks seisma, et vaht väheneks.
Asetage karamelliga täidetud ramekinvormid suuremasse küpsetuspaberiga vooderdatud küpsetusvormi. Valage igasse vormi vaniljekreem, täites selle peaaegu ülaosani.
Asetage küpsetusvorm ahju keskele ja valage vormi sooja-kuuma vett nii, et ramekinivormid oleksid 1/2-2/3 ulatuses vee sees.
Küpsetage umbes 40 minutit, kuni tikk jääb sissetorgates puhtaks. Võtke ahjust ettevaatlikult välja ja laske 10 minutit seista. Seejärel tõstke vormid jahutusrestile. Kui need on jahtunud, asetage pudingid külmkappi ja jahutage vähemalt 2 tundi - ideaalis üleöö.