Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Itaaliapärane Panzanella
See panzanella salat on maitsev suvine söök või lisand! Minu suurim soovitus selle retsepti puhul on kasutada suurepäraseid tomateid ja head leiba. Siin on vaid mõned koostisosad, nii et iga koostisosa kvaliteet loeb.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
15
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
10
minutes
minutes
Aeg kokku:
25
minutes
minutes
Portsionit:
6
Kalorid:
285
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
225
g
ciabattat- või hapendatud leiba
lõigatud 2cm kuubikuteks
▢
1
spl
ekstra-neitsioliiviõli
▢
60
g
õhukeselt viilutatud punast sibulat
▢
680
g
tomateid
viilutatud kiiludeks või poolitatud
▢
½
pikka kurki
viilutatud poolkuudeks
▢
170
g
värsket mozzarellat
▢
1
tass
värskeid basiilikulehti
rebitud, lisaks veel kaunistamiseks
▢
meresoola
Kaste
▢
60
ml
ekstra-neitsioliiviõli
▢
3
spl
punast veiniäädikat
▢
3
küüslauguküünt
riivitud
▢
½
tl
Dijoni sinepit
▢
½
tl
meresoola
▢
värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistamine
Kuumutage ahi temperatuurini 180°C ja vooderdage küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
Asetage leib küpsetusplaadile, määrige seda oliiviõliga ja puistake peale soola.
Küpsetage 7-10 minutit või kuni servad on krõbedad.
Tehke kaste: Vispeldage suures kausis kokku oliiviõli, äädikas, küüslauk, sinep, sool ja mitu tera pipart.
Lisage sibul, tomatid, kurk ja leib kastme sisse ja segage läbi.
Lisage juust ja basiilik ning segage ettevaatlikult. Maitsestage ja serveerige koos värske basiilikuga.
Toitumisalane teave
Kalorid:
285
kcal
Süsivesikud:
25
g
Valgud:
11
g
Rasvad:
16
g
Küllastunud rasvhapped:
5
g
Kolesterool:
22
mg
Sool:
402
mg
Potassium:
351
mg
Kiudained:
2
g
Sugar:
4
g
A-Vitamiin:
1171
IU
C-Vitamiin:
18
mg
Kaltsium:
164
mg
Raud:
1
mg
Magneesium:
23
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!