Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Hiina magushapu kaste
Nüüd on võimalik lihtsalt ka ise seda populaarset Hiina magushaput kastet ise valmistada just nii, nagu teile kõige rohkem meeldib.
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
5
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
10
minutes
minutes
Aeg kokku:
15
minutes
minutes
Portsionit:
4
Kalorid:
104
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
▢
2
hakitud küüslauguküünt
▢
1
tl
hakitud ingverit
▢
1
tl
rohelist sibulat
▢
2
spl
õli
▢
4
spl
ketsupit
▢
8
spl
vett
▢
½
spl
riisiäädikat
või sidrunimahla
▢
1
spl
suhkrut
▢
1
spl
heledat sojakastet
▢
näpuotsatäis soola
Tärklis
▢
1
spl
maisitärklist
▢
3
spl
vett
Valmistamine
Kuumutage pannil õli. Lisage küüslauk, sibul ja ingver ning praadige 2 minutit.
Segage kokku ülejäänud kastmekoostisosad.
Segage kokku maisitärklis veega.
Lisage pannile segatud kaste ning laske kastmel keema minna. Lisage juurde tärklis. Segage, kuni saate ühtlase ja veidi paksu kastme.
Toitumisalane teave
Kalorid:
104
kcal
Süsivesikud:
10
g
Valgud:
1
g
Rasvad:
7
g
Küllastunud rasvhapped:
1
g
Sool:
418
mg
Potassium:
67
mg
Kiudained:
0.2
g
Sugar:
7
g
A-Vitamiin:
92
IU
C-Vitamiin:
1
mg
Kaltsium:
8
mg
Raud:
0.2
mg
Magneesium:
5
mg
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!