- Eelsoojendage ahi 190 kraadini ning määrige rasvainega 30x20cm klaasist ahjuvorm. 
- Praadige pannil hakkliha 5-7 minutit ning maitsestage soola ja pipraga, pidevalt segades. Nõrutage hakkliha üleliigsest vedelikust. 
- Sulatage pannil või ning praadige sibulat 2 minutit. Segage sisse jahu ning praadige 1 minut, pidevalt segades, kuni või jahuga mullitab. Eemaldage pann pliidilt ning segage sisse tüümian. 
- Segage juurde piim. Kuumutage, kuni segu hakkab keema, pidevalt segades. Keetke segu 1 minut. Eemaldage pann pliidilt ning segage juurde 2/3 riivitud juustust. 
- Laotage ahjuvormi pool kartulitest. Asetage peale hakkliha ühtlase kihina. Laduge peale ülejäänud kartulid. Valage kõige peale juustukaste.  
- Katke ahjuvorm fooliumiga ning küpsetage ahjus 45 minutit. Raputage peale ülejäänud riivitud juust ning küpsetage veel 15-20 minutit ilma fooliumita, kuni juust on pealt pruunikas. 
- Laske vormil enne serveerimist 5 minutit jahtuda.