Go Back
+ servings

Kodune majonees

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Aeg kokku: 10 minutes
Portsionit: 32
Kalorid: 129kcal

Koostisosad 

  • 2 muna (toatemperatuuril)
  • 240 ml ekstra-neitsioliiviõli
  • 240 ml rapsiõli
  • 1 spl sidrunimahla
  • 1 spl valgeveiniäädikat
  • ½ tl kuiva sinepit
  • ¼ tl soola

Valmistamine

  1. Lisage suurde purki munad, oliiviõli, rapsiõli, sidrunimahl, valgeveiniäädikas, kuiv sinep ja sool.
  2. Mikserdage saumiksriga põhja lähedal suurel kiirusel umbes 20 sekundit kuni kõik koostisained on segunenud.
  3. Seejärel blenderdage majoneesi veel umbes minut aega liigutades saumiksrit üles-alla.
  4. Katke purk kaanega ja säilitage majoneesi külmkapis kuni kaks nädalat.

Toitumisalane teave

Kalorid: 129kcalRasvad: 14gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 10mgSool: 22mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!